Στον "Ασπρο Γάτο" χρησιμοποιούμε αγνά υλικά και Ελληνικές συνταγές από τη νησιώτικη παραδοσιακή κουζίνα μας.
Όλα τα πιάτα μας είναι μαγειρεμένα με μεράκι, γνώση και ποιοτικά υλικά. Τόσο τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά που μοσχοβολούν ιώδιο, όσο και τα φρεσκότατα κρέατα και λαχανικά, επιλέγονται με πολύ μεγάλη προσοχή.
Στον "Άσπρο Γατο" θα απολαύσετε το ουζάκι σας με λιαστό χταπόδι, ψητό καλαμάρι, καλαμαράκια τηγανητά, ψητές γαρίδες, γαριδάκι τηγανητό, γαύρος μαρινάτος, γαύρος τηγανητός, σουπιές με σπανάκι, μύδια αχνιστά, μύδια σαγανάκι, γαρίδες σαγανάκι, ψαροκεφτέδες και μεγάλη ποικιλία μεζέδων.